Heeft u nieuwe of 2e hands wasstraat apparatuur staan welke nog door kunnen voor een volgende ronde, bied deze dan aan op onze aanbod sectie. Geef duidelijk aan van welk merk, type en bouwjaar de machines is om uw verkoop kansen te vergroten. Heeft u nog geen inlog gegevens? Neem dan contact met ons op.

Klanten Login

{{market.login.errorMessage}}


Heeft u nieuwe of 2e hands wasstraat apparatuur staan welke nog door kunnen voor een volgende ronde, bied deze dan aan op onze aanbod sectie.
Geef duidelijk aan van welk merk, type en bouwjaar de machines is om uw verkoop kansen te vergroten.

{{marketItem.title}}

{{marketItem.description}}


Aangeboden door: {{marketItem.company_name}} @ {{marketItem.company_place}}

  {{marketItem.company_phone}}


Geen aanbiedingen gevonden..

Nieuwe advertentie plaatsen


{{market.customerData.company_name}}
{{market.customerData.company_contact_name}}
{{market.customerData.company_address}}
{{market.customerData.company_zip}} {{market.customerData.company_place}}
{{market.customerData.company_email}} {{market.customerData.company_phone}}

Kwaliteit, service en prijs

Als specialist in carwash chemie is kwaliteit, service en prijs bij ons topprioriteit. Kenmerkend voor onze producten is de hoge concentratie en de extreme zuinigheid in gebruik. Ons kwaliteitskeurmerk maakt Sireon® een betrouwbare partner. Sireon® staat garant voor een snelle levering, zodat u geen dag zonder zit.

Voorraadartikelen worden binnen 24 uur geleverd: voor 15.00 uur besteld, betekent morgen al in huis. Door onze expertise in chemie en gamma zijn wij in staat om voor u als klant het allerbeste product te selecteren tegen de scherpste prijs.

Aan het 'groen' maken van chemie en het gebruik van milieuvriendelijk en biologisch afbreekbare producten wordt steeds meer waarde gehecht. 95% van onze producten voldoet daarom ook aan de huidige eco-norm.