Over Ons

Sireon® is specialist op het gebied carwash chemie voor alle soorten wasstraten. Wij produceren en ontwikkelen al meer dan 15 jaar de chemie die voor u het verschil maakt. Ons laboratorium geeft de vrijheid om te blijven innoveren, want ook op het gebied van carwash chemie is er altijd ruimte voor verbetering. Met onze uitgebreide carwash chemie lijn hebben wij voor elke wasstraat de beste oplossing in huis.

Onze Carwash & Chemie specialisten John Pel en Mark Sieling hebben dankzij hun jaren lange ervaring de expertise in huis om elke wasstraat te optimaliseren om zodoende het meest rendabele resultaat te behalen. Wij werken resultaatgericht en geven advies op maat. Onze service kenmerkt zich door onze next day delivery service. Voor 15.00 uur besteld betekent morgen bij u op locatie geleverd.

Met onze producten streven wij naar optimalisatie op een verantwoorde wijze. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn “Duurzaam” gecertificeerd en biologisch afbreekbaar.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel met één van onze adviseurs op +31 (0)252 – 62 66 99. Of stuur een mail naar chemie@sireon.nl.